wie ben ik

Caroline Vreugdenhil

Ik ben Caroline Vreugdenhil en heb met veel plezier ‘Voeding van de mens’ gestudeerd aan de Wageningen universiteit. Na mijn studie waren er weinig banen in de voedingswetenschap. Gelukkig vond ik een ander interessant werkgebied: geneesmiddelenonderzoek.

Op een gegeven moment ben ik ook weer over mijn oude liefde, de voeding, gaan lezen en nadenken.  Wat was er inmiddels veel veranderd. Ik raakte overspoeld door zo veel verschillende meningen. Als zelfs wetenschappers het niet met elkaar eens zijn, hoe moet ik het dan weten?

Ik besloot een opleiding te gaan doen om wijzer te worden. Ik koos voor de opleiding Trainer Hormoonfactor van Ralph Moorman omdat die uitgaat van een kijk op de mens als geheel en omdat deze opleiding gebaseerd is op zowel gangbare wetenschap als veelbelovende, aannemelijke nieuwe ideeën.

Ik heb mijn weg gevonden in het oerwoud van theorieën en ben gefascineerd door de snel groeiende inzichten over het menselijk lichaam en met name de darmflora. Ook ben ik heel enthousiast over het feit dat je zelf zoveel kunt doen om gezond(er) te zijn en te blijven!

Nu help ik graag jou door de bomen het bos te zien en aan de slag te gaan met jouw gezondheid.

Ik doe dat met oog voor wie jij bent en wat je omstandigheden zijn.

Graag ontmoet ik jou onder het motto: jij bent het waard om goed voor jezelf te zorgen!