voor wie

De Voedingsfactor is er voor iedereen die zich beter wil voelen en wil weten wat je daar zelf aan kunt doen. Je hebt vervelende klachten zoals: overgewicht, gebrek aan energie, schommelend bloedsuiker, allergie├źn, darmklachten, stemmingswisselingen, overgangs- en menstruatieklachten of PCOS.

Ook als jouw klacht hier niet bij staat is er een goede kans dat ik je kan helpen. Vraag gerust! En verder help ik graag iedereen die zich op zich goed voelt maar graag zo gezond mogelijk oud wil worden.

De Voedingsfactor onderscheidt zich door een zeer persoonlijke benadering en grondige analyse van jou als complete mens.

Cli├źnten zeggen:

“Caroline heeft mij een goed onderbouwd voedingsadvies gegevens dat echt bij mij past. Ik ben mij door deze wijze van eten veel prettiger gaan voelen, zowel geestelijk als lichamelijk. Ik geniet weer bewust van lekker en gezond eten in plaats van mezelf gedachteloos te vullen. Caroline heeft me doen inzien dat goed voor jezelf zorgen met voeding veel beter helpt dan een streng dieet. Dat ik daarnaast 10 kilo ben afgevallen is natuurlijk mooi meegenomen.”

“Dankzij de perfecte voedingsadviezen en een goed leefpatroon ben ik van mijn darmklachten genezen. Gezonde darmen en veel beter slapen maken mij weer een vrolijk mens.”

“Dankzij de Voedingsfactor heb ik (eindelijk) een persoonlijk en onderbouwd advies gekregen waarmee ik veel beter voor mijn prikkelbare darmen kan zorgen dan voorheen. Zonder buikpijn op de werkvloer voelt als een bevrijding.”